Researching End-Users’ Intention To Use And Usage Of Erp System: A Replication And Extension Of Utaut Model - Keong, Mei Ling (2008)

(untitled)
Sistem Enterprise Resource Planning (ERP) telah menjadi semakin penting bagi organisasi yang bertujuan membina kecekapan, memajukan operasi, membantu pengurusan membuat keputusan dan bersaing di dunia perniagaan antarabangsa.