Quality Of Work Life And Turnover Intention - The Mediating Effects Of Career And Organizational Commitment - Tarmizi, Azlin Natasha (2008)

(untitled)
Tujuan kertas kerja ini adalah untuk mengkaji hubung kait pandangan individu mengenai kualiti kehidupan bekerjaya dengan keinginan untuk meninggalkan sesebuah organisasi.