Short-Term Overreaction: Implications For Stock Market Efficiency In Malaysia - Dhamotharan, Lalitha (2008)

(untitled)
Kajian ini mengkaji kelakuan jangka pendek saham disenaraikan di papan utama Bursa Malaysia sepanjang tempoh Januari 2000 hingga Disember 2007.