The exchange rate exposure of stock market performance in Malaysia - Shamsadini, Mohammad Ali (2008)
Kajian ini ingin menyiasat kesan kemeruapan pertukaran wang ke atas prestasi keseluruhan pasaran stok (KLCI) dan juga ke atas 6 sub-sektor di dalam KLCI (daripada 8 kesemuanya).