The Impact Of Consumer Complaints Handling On Complainant Satisfaction And Behavioral Outcomes: A Study Among The Telephone Service Providers In Mogadishu, Somalia - Warsame, Bashir Ali (2008)

(untitled)
Dalam persaingan industri perkhidmatan kini, pihak organisasi berusaha sedaya upaya menarik serta mengekalkan pelanggan masing-masing dalam usaha menjamin keselamatan serta pertumbuhan pasaran saham.