Intention To Patronage Halal Restaurants Among Malaysian Muslims An Issue Of Halal Perception - Ben Bisher AL-Nahdi, Tawfik Salah Mohammed (2008)

(untitled)
Kepentingan kewujudan restauran halal adalah menjadi isu utama untuk semua umat Muslim.