Marketers’ And Sales People Perception About Marketing Ethics - Ghani, Khurram (2008)

(untitled)
Kajian ini di buat untuk mengenalpasti perhubungan nilai moral ahli pemasaran dan etika pemasaran dan juga pemboleh ubah agama sebagai pembolehubah kawalan (Moderator).