Nurses’ Job Satisfaction In The Malaysian Private Hospitals - Lee, Cheng Poh (2008)

(untitled)
Kajian ini menilai kepuasan kerja dan faktor-faktor kepuasan kerja di kalangan jururawat di tiga hospital swasta di Pulau Pinang.