Intention to Choose Green Product Consequences of Attitude and Subjective Norm: The Case of Customers in Penang - Dejvejen, Farahnaz Moosavi (2008)
Kajian ini bertujuan untuk menyelidikii kesan pengetahuan persekitaran ke atas kelakuan persekitaran dan norma s ubjektif, dan juga kesan kelakuan persekitaran dan norma subjektif ke atas niat pelanggan di dalam memilih produk hijau.