Human Resource Outsourcing (HRO): A Study On Service Quality And Its Relationship With Partnership Quality - Ishak, Mahmud (2008)
Persumberan luar perkhidmatan sumber manusia telah menjadi satu tajuk yang sering diperkatakan sejak kebelakangan ini di Malaysia.