How investor behavioral factors influence real estate investment satisfaction and reinvestment intention in Penang, Malaysia - Tan, Bee Khim (2008)
Matlamat kajian in adalah untuk mengenalpasti perhubungan antara kepuasan pelaburan dalam hartanah dengan kemahuan melabur.