Foreign direct investment and environmental degradation in ASEAN-7 - Lim, Ang Soo Theam (2008)
Aliran utama menunjukkan kesan alam sekitar semakin buruk sebagaimana yang dapat dilihat pada dekad-dekad yang lepas.