FACTORS INFLUENCING THE INTENTION TO USE THE E-TICKETING SYSTEM FOR INTERNATIONAL FLIGHTS AMONG MALAYSIAN AIR TRAVELLERS’ - Wong, Chee Kheong (2008)
Masa kini, sektor pengangkutan udara menghadapi cabaran dari segi ekonomi yang tidak stabil dan bencana alam sedunia.