Factors Influencing The Effectiveness Of Benchmarking Practice Among Manufacturing Companies In Surabaya, Indonesia - Ependi, Tutik Asrofah (2008)
Matlamat utama kajian ini ialah untuk memahami amalan-amalan terbaik yang mempengaruhi keberkesanan menandaras (benchmarking).