Factors Influencing Compulsive Buying Behavior: A Study Of Penang Shoppers - Mohd Shafii, Nor Idayu (2008)
Obsesi perlakuan pembelian yang mendesak bukanlah sesuatu yang baru di Malaysia, tetapi hanya segelintir rakyat Malaysia yang tahu erti sebenar perla kuan ini.