Factors Influence Ongoing Flow Of Customers To E-Commerce Website And Impact On Firm Performance: Web Hosting Industry - Yu, Shew Ling (2008)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau perhubungan di antara tiga pembolehubah strategi promosi iaitu pengubahsuaian enjin carian (SEO), rangkaian gabungan, dan perkenalan melalui oral (WOM) kepada trafik laman Web, bagi industri Web hosting.