Examining The Extent Of Behavior-Based Sales Management Control Strategy In Hotel Industry In Penang - Anak Kechi, Lingkan (2008)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji tahap strategi kawalan pengurusan pemasaran berdasarkan perlakuan terhadap prestasi dan kelakuan kakitangan jualan.