Determinants Of Trust Toward Online Purchasing Intention Among Post-Graduate Students In Universiti Sains Malaysia - Irwansyah, Irwansyah (2008)
Belian melalui internet atau belian secara talian (online purchasing) menjadi begitu popular dalam kalangan pelajar dewasa ini, terutamanya mereka yang terlalu sibuk bekerja atau yang mempunyai banyak tugasan yang perlu diselesaikan.