Cultural Attitude Towards Print Media Advertising Of Controversial Products Among Female Consumers In Penang - Fereidouni, Hassan Gholipour (2008)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti perbezaan dikalnagan tiga etnik pengguna wanita di Malaysia (Melayu, Cina dan India), umur, pendidikan, dan taraf perkahwinan pengguna dengan sikap terhadap pengiklanan pakaian dalam wanita dan program mengurus kan badan.