Critical Success Factors For Successful Implementation Of Interorganizational System In Manufacturing Organizations - Nakaratanam, Kovitha (2008)
Kajian ini bertujuan untuk membuat penyelidikan faktor kejayaan kritikal bagi implementasi sistem interorganisasi (IOS) di sektor perkilangan di Malaysia, terutamanya industri elektronik dan elektrikal.