Board Structure As A Signaling Proxy Of Ipo Quality: A Study On Bursa Malaysia Second Board Firms - Chong, Ching Woon (2008)

(untitled)
Fenomena terkurang harga sejak dahulu lagi menambak perhatian para akademik dalam usaha mereka untuk merasionalkan kejadian anomali ini.