A Study On The Relationship Between Personality And Intrinsic Career Success: The Case Of Banking System In Beijing - Suo, Honggang (2008)
Penyelidikan ini dijalankan untuk mengkaji hubungan antara tret personaliti dan kejayaan intrinsik kerjaya.