Antecedents And Outcomes Of Knowledge Retention - Chuah, Chai Winn (2008)
Kajian ini bertujuan untuk menentukan faktor-faktor yang membolehkan kejayaan pengekalan pengetahuan dalam syarikat, dan juga hasil pengekalan pengetahuan terhadap prestasi syarikat.