An empirical study of factors influencing individual work performance in manufacturing firm X - Choong, Yin Er (2008)
Tujuan utama kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui faktor-faktor yang mempengaruhi prestasi pekerja bagi sebuah kilang pembuatan.