Adoption of problem based learning (pbl): an empirical study on the lecturers of Universiti Sains Malaysia (USM) - Barman, Snigdha (2008)
Tujuan kajian ialah untuk mengenal pasti penentu-penentu yang mempengar uhi pensyarah USM untuk mengguna kaedah pembelajaran berdasarkan masalah.