Do External Auditors Perform A Corporate Governance Role? Evidence From Malaysia - Hor, Soo Chin (2008)
Tumpuan pemilikan korporattelah mencipta konflik agensi antara pemilik-pemilik pengawalan dan pemegang saham minoriti di Malaysia.