ATW395/ATP393 – Perniagaan Antarabangsa [International Business] - November 2009 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2009)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2009/2010 November 2009 Masa: 3 jam