ACW367 – Issues And Theories Of Accounting [Isu Dan Teori Perakaunan] Acw467 – Accounting Theory And Issues [Isu Dan Teori Perakaunan] - November 2009 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (2009)
First Semester Examination Academic Session 2009/2010 November 2009 Masa: 3 jam