EEE 228E - Isyarat Dan Sistem - September - Oktober 03 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2003)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 Septem ber/Oktober 2003 Masa: 3 jam