EEE 228 - Isyarat Dan Sistem Oktober - November 1996 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1996)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1996/97 OktoberlNovember 1996 Masa: 3 jam