EEE 105 - Teori Litar I - September - Oktober 03 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2003)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 Masa: 3jam