EEE 104 - Teknologi Elektrik - Oktober - November 1989 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1989)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1989/90 Oktober - November 1989 Masa: 3 jam