Enhancement Of Login Process Multi-Server Conmmnication For Multimedia Conferencing System (Mcs) Using Distributed Lightweight Directory Access Protocol (Ldap). - Abu Saleh, Mohammad Abdelmo'ti (2010)

(untitled)
Perkembangan pesat serta penyebaran yang meluas sistem sidang video dalam pelbagai bidang pengkomputeran adalah kerana keberkesanannya mewujudkan komunikasi dalam kalangan warga dunia dari serata pelusuk tempat.