I-Personal Financial Organizer (I-Pfo): A Cyber Security Framework For I-Pfo. - Annie Ng, Ai Bee (2010)

(untitled)
Disertasi ini merupakan satu usaha perancangan perniagaan oleh AiLiving bagi memasarkan I-PFO (I-Personal Financial Organizer); yakni satu penggunaan integrasi web untuk perbankan peribadi secara atas talian yang membolehkan pengguna menguruskan beberapa tanggungan kewangan dalam satu laman web.