Sensorml-Nt: Innovative Cloud Service Sensor Description For Mobile Devices Handling Environmental Issues. - Yazdi, Nazi Tabatabaei (2011)

(untitled)
Peranti mudah alih hari ini boleh didapati di mana-mana dan semakin banyak dilengkapi dengan set pengesan terbenam yang berkuasa.