S-Cart, Intelligent self check-out trolley in hypermarket. Creation of value proposition for intelligent self-checkout trolley. - Koh, Peik See (2010)
Disertasi ini ialah satu pelan perniagaan untuk memasarkan troli semakan diri, “S-Cart”.