Penggunaan Kaedah Pengimejan Resistiviti 2-D Dan Seismik Biasan Dalam Kajian Subpermukaan Untuk Kejuruteraan Awam. - Jusoh, Zuriati (2010)

(untitled)
Pembinaan di tanah tambak boleh menimbulkan masalah dalam penanaman cerucuk seperti patah dan bengkok apabila ditanam di atas batu tongkol.