Parallel Quick-Skip Search Hybrid Algorithm For The Exact String Matching Problem. - Naser, Mustafa Abdulsahib (2010)

(untitled)
Masalah padanan rententan merupakan mercu tanda dalam kebanyakan bidang sains komputer kerana peranan yang dimainkannya dalam pelbagai aplikasi komputer.