Management Report System For Electricity Companies: A Proposed Model For Management Report System (Mrs) In Zanjan Regional Electric Company. - Farrokhi, Vahid (2010)

(untitled)
Desertasi ini membincangkan mengenai plan perniagaan untuk sebuah syarikat (KAHNIR) yang ingin memberi perkhidmatan dan perisian untuk Sistem Pengurusan Repot (MRS) bagi syarikat elektrik di Iran.