Intelligent Air Conditioner System: Marketing Plan And Pricing Strategy. - Ching, Yee Khim (2009)

(untitled)
Innovator ditubuhkan pada tahun 2008 oleh tiga orang penuntut Tekno-keusahawanan Teknologi Maklumat dari Universiti Sains Malaysia.