Smartal (Student Management Portal): Functional Requirement Analysis To Develop The English Language Diagnosis Module. - Rajamanicam, Roshini (2010)
Disertasi ini merupakan sebuah pelan perniagaan dan penyelidikan untuk memasarkan sebuah produk. Portal Pengurusan Pelajar (SMaRtal) diperkenalkan oleh sebuah syarikat bernama Novel Technology.