Spatial Kernel-based Generalized C-mean Clustering for Medical Image Segmentation. - Lee, Song Yeow (2010)
Segmentasi imej merupakan salah satu tugas penting yang telah dibangunkan secara pesat sejak beberapa dekad yang lalu.