Training, Motivation And Leadership In Human Resource Development Practices: The Case Of Construction Firms Of Iran. - Tabassi, Amin Akhavan (2010)

(untitled)
Sistem pembangunan sumber manusia yang mantap merupakan satu strategi yang kritis bagi syarikat pembinaan, kerana dalam tahun-tahun yang akan datang, modal insan memainkan peranan yang signifikan untuk sesebuah pertubuhan yang berjaya.