Dynamic Technique for Optimizing Universal Mobile Telecommunication System Active Set. - Mutlag, Samer Abdulsada (2010)

(untitled)
Dalam tesis ini, High-Speed Down Load Packet (HSDPA) diselidik dengan menggunakan Nisbah Kehilangan Paket (Packet Loss Ratio) dan Nisbah Penggunaan Paket ( Packet Comsumption), disebabkan perubahan bilangan sel dalam set aktif.