Diversity Of Fusarium Semitectum (Berkeley And Ravenel) Associated With Red-Fleshed Dragon Fruit (Hylocereus Polyrhizus [Weber] Britton And Rose) In Malaysia - Mohd, Masratul Hawa (2010)
Buah naga isi merah (Hylocereus polyrhizus) merupakan tanaman yang baru diperkenalkan tetapi berpotensi tinggi dalam industri buah-buahan di Malaysia.