Automatic B-Spline Parameterisation And Scaling Estimation For Rigid Super-Curves Based Skull Registration. - Tan, Joi San (2010)

(untitled)
Dalam sistem klinik yang mengamalkan auto atau semi-auto kraniofasial berbantukan komputer, pemadanan pengimbas CT tengkorak yang diambil pada masa yang berbeza bagi pesakit yang sama merupakan suatu prasyarat untuk sebarang analisis lanjutan.