A study on sociability aspect in e-health community: a case on cancer community - Abdullah, Nor Athiyah (2011)
Jaringan komuniti kesihatan atas talian merupakan medium komunikasi untuk pesakit memberi sokongan antara satu sama lain kerana kebanyakan pesakit memerlukan sokongan moral dan emosi untuk melawan penyakit.