The Relationship Between Ethnic Diversity And Innovation At Manufacturing X (Malaysia) - Ooi, Peng Hong (2010)
Salah satu faktor terpenting untuk kejayaan and perkembangan organisasi adalah kapasiti untuk menjadi inovatif. Kebelakangan ini, jurang inovasi di Manufacturing X (Malaysia) semakin dirasai dengan penurunan kuantiti dan kualiti idea-idea inovatif dari para pekerjanya.