The Influence Of Packaging Attributes On Consumer’s Purchase Decision Of Packaged Food - Lee, Wai Leng (2010)

(untitled)
Peranan bungkusan telah berubah dengan pertukaran format penjualan secara layan diri; bungkusan memainkan peranan penting dalam komunikasi pemasaran pada waktu penjualan.