The Influence of Human Resource Management Practices on Employees Work Related Attitude and Behavior: Examining the Effect of Job Embeddedness - Munusamy Naidu, Kalpana (2010)
Pengurusan Sumber Manusia dan amalannya telah mendapat sambutan baik daripada para penyelidik kerana kesannya yang mendalam terhadap retensi pekerja.